НАНА ГЛАДУИШ Галерия

НАНА ГЛАДУИШ

ТВ ВОДЕЩ

06-04-1974г./

ЗОДИЯ   ОВЕН

Нана Гладуиш e тв водеща на предаването „Съдебен спор“ и шеф на фондацията "Нана Гладуиш - Една от 8", насочена към  подпомагане и рехабилитация на пациенти, болни от рак на млечната жлеза и повишаване на информираността на пациентите, техните близки и обществото във връзка с това заболяване

На телевизионната аудитория става известна с предаванията „Сблъсък“ и „@. Знам“ по bTV, а години по-късно се утвърждава като водеща със „Станция Нова“ и „Съдебен спор“ по Нова телевизия.

Нана Гладуиш е родена на 6 април 1974 г. във Варна с фамилно име Стефанова. Своето образование започва в музикалното училище във Варна и завършва през 1993 г. Тя обаче не вижда възможно развитието си като музикант и започва работа в Радио Варна и Радио Bravo FM. След известно време изявява желание да учи отново и записва поведенчески и социални науки в Нов български университет, но се преориентира към политика и масови комуникации. В крайна сметка не завършва и днес дори не е запозната със статута на студентските си права.

Дебюта си на малък екран осъществява в телевизия ММ, чийто програмен мениджър става впоследствие. Професионалният ѝ път минава и през радиостанциите „Тангра“ и „Витоша“. Води предаването „@.Знам“ по частната bTV, с което си спечелва сърцата на малките зрители: в предаването носи вързана на опашка коса, облечена е в гащеризон и раздава награди за верни отговори. В предаването „Сблъсък“ по същата телевизия, което също се радва на зрителски интерес, журира позициите на „враждуващите“ лагери. Решава да се премести в „Станция Нова“ на Нова телевизия, където остава и до днес като водеща на реалити предаването „Съдебен спор“.

През 2005 г. се запознава със седемнадесет години по-възрастния Джонатан Гладуиш на барбекю по случай Деня на независимостта в резиденция „Лозенец“. Нана получава предложение за брак година и половина след запознанството им, което приема след едноседмично обмисляне. Следва пътуване към Варна, където Джонатан иска ръката на Нана от баща ѝ, като се обръща към него с предварително отрепетирана реч на български език. Сватбената им церемония се състои на датата 1 април 2007 г. между две предавания на „Сблъсък“, като по искане на булката това става в присъствието на само двама свидетели. „Аз не обичам сватбите с всичките мурафети и традиции, не обичам даже да ходя на сватби“, споделя тя. През 2009 г. им се ражда син, когото кръщават Джейсън.

 

НАНА ГЛАДУИШ

    Социални мрежи