КИРИЛ ВЪТЕВ Галерия

КИРИЛ ВЪТЕВ

БИЗНЕС ТРЕНЬОР

24-03-0000г./

ЗОДИЯ   ОВЕН

Кирил Вътев е съучредител и съсобственик на месопреработвателната компания „Тандем В“, бивш старши треньор на националния ни отбор за кадети по свободна борба

Кирил Вътев е завършил спортно училище, а след това профил "Свободна борба" във ВИФ (сега Национална спортна академия). Работил е 11 години като треньор, последните три - като старши треньор на юношеския национален отбор по борба. През 1993 г. заедно с брат си Тодор Вътев учредява месопреработвателната компания "Тандем-В" ООД. Кирил Вътев е бил председател на Асоциацията на месопреработвателите в България три мандата, неин почетен член и дългогодишен член на Държавната комисия по биологично земеделие. Участвал е в бизнес обучения в Австрия, Германия, Белгия, САЩ, Италия. От 2013 до 2015 г. съвместява ангажиментите си в бизнеса с подготовката на националния отбор по свободна борба - кадети, представител е на България в Комисията по маркетинг на Световната федерация по борба UWW.

Компанията

Съдружници в месопреработвателната компания "Тандем В" са Кирил Вътев и децата му - Дамян и Богдана Вътеви. Компанията произвежда продукти във всички категории на месопреработващата индустрия. Част от фирмата е и предприятие в Габрово, в което се произвеждат сурово сушени продукти. Компанията е свързана и с фирма "Биологика", която се занимава със земеделие. Общите приходи на "Тандем В" от оперативна дейност за 2018 г. са 22.5 млн. лв., а печалбата за групата - 1.22 млн. лв. Заетите в дружеството са 170 души.

КИРИЛ ВЪТЕВ

    Социални мрежи