ЖИВКО ГЕОРГИЕВ Галерия

ЖИВКО ГЕОРГИЕВ

УЧЕН АДМИНИСТРАЦИЯ

25-02-1955г./

ЗОДИЯ   РИБИ

Живко Георгиев е магистър по социология, преподавател в бакалавърски и магистърски програми на специалността „Социология“ в СУ „Климент Охридски“, член на Стратегическия съвет към президента на Република България
Роден и на 25 февруари 1955 г. Магистър по социология, преподавател в бакалавърски и магистърски програми на специалностите "Социология" и "Политология" в СУ "Климент Охридски" в направленията "Методология на емпиричните социологически изследвания", "Маркетингови изследвания", "Политически и социален маркетинг".
От 1992 г. до 2001 г. е изследователски директор на ББСС Галъп Интернешънъл, а от 2001 г. собственик и управител на Джи Кънсалтинг - компания, специализирана в изследователска и консултантска дейност.
С богат професионален опит в ръководството и реализизацията на изследователски проекти за множество компании, Световната банка, UNDP, USAID, министерства, държавни агенции, общини, неправителствени организации, политически партии.
През различни периоди е бил председател или член на управителния съвет на неправителствени организации като Фондация "Развитие на гражданското общество",  Институт за социална интеграция, Граждански институт, Институт "Иван Хаджийски" и др.

Кредо: "Песимизъм на разума, оптимизъм на волята.“ (Антонио Грамши).

ЖИВКО ГЕОРГИЕВ

    Социални мрежи