ЯНИТА ЯНЧЕВА Галерия

ЯНИТА ЯНЧЕВА

ИНФЛУЕНСЪР МОДЕЛ

10-02-1987г./

ЗОДИЯ   ВЕЗНИ

Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.7 милиона последователи в Instagram. Въпреки че отдавна живее в чужбина, тя често се връща в родината си. А в социалните мрежи я виждаме предимно в образа на фитнес модел и майка.

Тази седмица обаче Янита реши да бъде по-откровена от всякога със своите последователи. Тя публикува снимка, на която е с бизнес облекло (за да не отвлича вниманието с формите си) и към нея добави емоционалното си послание.

Янчева определя своето пътуване, наречено живот, като доста трудно. До 21-годишна възраст тя не е имала възможност да пътува извън родината си. Работила е, следвала е и е тренирала гимнастика.

Когато е на 20, решава да кандидатства за участие в риалитито "Сървайвър". Това променя живота й, защото оцелява цели 52 дни в суровите условия в Панама.

След това успява да се дипломира като счетоводител, защото това е желанието на родителите й. По нейно желание пък записва право и започва стаж в адвокатска кантора. 

Не се минава много време и Янита получава покана за участие в "Сървайвър Камбоджа". По време на задължителните медицински тестове преди заминаването се случва нещо, което преобръща целия й живот - откриват й рак.

Въпреки тежката диагноза, тя решава да замине за Камбоджа, защото това е още една възможност да пътува зад граница и да посети далечна страна. Вярва, че това пътуване ще успее да излекува ума й, а оттам и тялото й. Постига няколко победи по време на предаването, но не издържа до финала.

След завръщането си в България се подлага на успешна операция. Междувременно слага край на осемгодишна връзка с човек, който просто не е бил правилният. Тогава се мести от Варна в София.

Прави няколко неуспешни опита да развие кариера като адвокат и решава да развива своите социални мрежи. По това време те нямат популярността, която имат днес. Но тя тренира и споделя резултатите си в тях. Това й дава възможността да се срещне с любовта на живота си - Тави Кастро, да пътува много по света, да се установи извън България и да има дъщеря си.

Янчева споделя всичко това, за да напомни на последователите си, че човешкият дух е най-голямата сила и никога не трябва да спираме да вярваме в себе си.

ЯНИТА ЯНЧЕВА

    Социални мрежи