ЕЛИНА ДРУМЕВА Галерия

ЕЛИНА ДРУМЕВА

БИЗНЕС

25-01-0000г./

ЗОДИЯ    ВОДОЛЕЙ

Елина Друмева, управител и съсобственик на „Абритес“ ООД, бе отличена с наградата „Мисис Икономика“ за 2017 г. Отличието е от престижния конкурс, който за трета поредна година се организира от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „Икономика“.
Елина Друмева е родена в Стара Загора. Завършила е СУ „Максим Горки“ в родния си град, а след това продължава образованието си в Химикотехнологичния и металургичен университет в София със специалност „Металургични пещи и агрегати“.
Управител и съсобственик на „Абритес“ ООД. Дружеството е създадено през 2005 г. и е съвместен бизнес за Елина и нейния съпруг. Фирмата се развива в областта на IT сектора и е специализирана в разработката и производството на собствени софтуер и хардуер за диагностика на автомобили. Днес компанията притежава дистрибуторска мрежа в почти цяла Европа. Разполага с две собствени сгради в София, с цех във Варна и собствен офис в Париж, с представителства в над 62 държави на 6 континента. През тази година „Абритес“ ООД получи и друга награда от КРИБ – в категория „Растеж“, на тазгодишния Пролетен бал на работодателската организация.

Елина Друмева е „Мисис Икономика” за 2017 година. Тя бе отличена от най-голямата работодателска организация у нас - Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „Икономика”. Друмева е управител и собственик на фирма “Абритес” ООД - българска IT компания, която тя създава, заедно със съпруга си през 2005 година. Фирмата е специализирана в разработка и производство на собствени софтуер и хардуер за диагностика на автомобили. Друмева започва семейния си бизнес само с двама служители и офис под наем, а днес компанията притежава дистрибуторска мрежа почти в цяла Европа, а тя и фирмата печелят награда след награда.

Елина Друмева е родена в града на липите, поетите и правите улици - Стара Загора. Не случайно “Мисис Икономика” управлява IT специалисти, които определя като “творци”. Завършила е СУ “Максим Горки” в родния си град, което е създадено като руска езикова гимназия, а след това продължава образованието си в Химикотехнологичния и металургичен университет в София, като се дипломира по специалност “Металургични пещи и агрегати”.

Близките й я познават като човек с весел нрав, страст към пътуванията, новаторски дух, изключително дейна и енергична. Служителите я описват като прецизна и всеотдайна жена, която се стреми да намери индивидуален подход към всеки служител и да го накара да се чувства спокоен и уверен в това, което прави. Може би и затова екипът на компанията се увеличава в пъти през последните години, а дружеството вече разполага с две собствени сгради в София, цех във Варна и собствен офис в Париж, и към момента е сред лидерите в автомобилната диагностика в световен мащаб - с представителства в над 62 държави на 6 континента. Неслучайно компанията, която Друмева управлява, получава и голямата награда на КРИБ в категория “Растеж” на тазгодишния Пролетен бал. 


    Социални мрежи