ДЕНИЦА МАЛАКОВА - DENITSLAVA MAKEUP Галерия

ДЕНИЦА МАЛАКОВА - DENITSLAVA MAKEUP

ИНФЛУЕНСЪР

05-12-1995г./

ЗОДИЯ   СТРЕЛЕЦ

Деница Малакова е на 23 години и вече има 2 740 000 абонати в YouTube, което я нарежда под номер 1 в класацията на най-следваните българи там. В „Инстаграм“ тя е под номер 4 със своите 1,3 милиона последователи. Никога не се е занимавала професионално с грим, но клиповете, в които показва своите предложения за разкрасяване, се гледат от милиони по цял свят. Най-популярното й видео е видяно 14 милиона пъти и има над 4000 коментара. Хобито й е рисуването, на което дължи увлечението си към грима и фотографията. В момента живее в Гърция със своя приятел, който е фотограф.

„Направо е нереално, все едно съм във филм! Понякога се опитвам да си представя всички мои последователи, събрани на едно място, но не мога. Мечтата ми беше за 100 000 абонати“ – сподели Деница в „Преди обед“ (bTV).

Тя рисува добре и се увлича по гримирането. Преди пет години започва да качва снимки в "Инстаграм" с идеята просто да си направи портфолио. След това създава свой канал в YouTube, където седем месеца качава видеа, преди да започне да печели от това.

„В един момент козметичните фирми започнаха да ми изпращат техни продукти и така започна всичко. Най-запаленият почитател е баба ми. Тя не знае английски, но гледа всички мои клипове, харесва ги и ги коментира. Страхотна е!“ – разказва Деница, която живее в Гърция и това е друга нейна сбъдната мечта. Докато е в училище, повечето й съученици искат да живеят в Германия, Швейцария или САЩ, а тя още тогава бленува за южната ни съседка.

Нейният приятел е грък и се занимава с фотография. Помага й с техническата част – камери, осветление и др., но не иска да участва във видеата, защото е „много срамежлив“.

В началото Деница се колебае дали видеата да са на български или на гръцки език, но избира английския като най-разбираем в целия свят. По-голямата част от аудиторията й е в САЩ, но и в Гърция е толкова разпознаваема, че често я спират на улицата с молба за снимка, дори когато е с маска и очила.

Съветът на Деница към всички, които искат да изградят голяма онлайн аудитория, е да бъдат постоянни и всеки ден да работят за това.

„В момента подготвям коледните видеа – с повече брокати, зелени и червени гримове… Засега не мисля за сватба“ – призна в края на интервюто тя.

ДЕНИЦА МАЛАКОВА - DENITSLAVA MAKEUP

    Социални мрежи