АТАНАС ГАРОВ Галерия

АТАНАС ГАРОВ

БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ

06-04-0000г./

ЗОДИЯ   ОВЕН

Атанас Гаров e управляващ партньор в "Гаритидж инвестмънт мениджмънт", председател на Национална Волейболна Лига.

Атанас Гаров започва работа в Colliers през 2002 година, като директор на отдел "Офисни и търговски площи и Инвестиционно и корпоративно консултиране". Той изиграва ключова роля в развитието на тези две бизнес сфери.

През това време взима пряко участие в множество проекти на територията на Югоизточна Европа. Година и половина по-късно той е повишен до Изпълнителен директор на Colliers International за България. Под негово ръководство компанията продължава да се разраства и утвърждава лидерската си позиция на българския пазар.

Атанас Гаров е регионален съдружник в компания „Колиърс Саутийст Юръп” и е съществена част от ръководството в региона от 2004 г. Под негово ръководство, Colliers, България получава три поредни години наградата за „Най-добър работодател” в националното проучване на международната консултантска компания Hewitt Associates.

Атанас Гаров е член на Борда на директорите на Американска търговска камара (АмЧам) в България, член на УС на КРИБ и е представител на Камарата в работна група към Консултативния съвет на Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Също така, той е инициатор на работна група в АмЧам, посветена на изнасянето на бизнес процеси (Outsourcing and Off-shoring).

Преди да се присъедини към Colliers, г-н Гаров е работил в Jones Lang LaSalle Capital Markets Group в Ню Йорк, САЩ.

АТАНАС ГАРОВ

    Социални мрежи