АННА ПАМПУЛОВА Галерия

АННА ПАМПУЛОВА

ТАНЦЬОР ПРЕПОДАВАТЕЛ

04-04-0000г./

ЗОДИЯ   ОВЕН

Гл. ас. д-р Анна Пампулова е  педагог по класически танц и съвременни танцови техники, балетен режисьор, хореограф, преподавател в департамент „Театър“ в Нов български университет и директор на Програмен съвет "Театър". Нейна е хореографията на „Бонбон“ от Здрава Каменова, „Бележките под линия“ от Мирела Иванова и „Какво да правим с виолончелото“ от Матей Вишниек. Представленията можем да гледаме през април и май на сцените на Народен театър „Иван Вазов“

Анна Пампулова е професионална балерина с близо 18 години изяви в Националната опера и балет. Завършила е НБУ като педагог по класически танц и съвременни танцови техники, балетен режисьор, хореограф. От 1999 г. до днес е преподавател в специалност “Танцов театър” на департамент “Театър” в НБУ. Хореограф е на редица танцови произведения, също е носител на редица отличия и награди от национални и международни балетни конкурси за съвременна хореография. Печелила е награда за съвременна хореография от престижния Международен балетен конкурс, Варна; хореографски международен конкурс на името на Маргарита Арнаудова – голямата награда. Участвала е в редица телевизионни реклами и филмови продукции. А съвсем скоро придоби научната степен „Доктор“ на тема: „Танцуващото човешко тяло-социално-комуникативни функции и движенчески аспекти“ .

Постановки с участието на Анна Пампулова

"ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ"  "МЕТАМОРФОЗИ"  "СОЛО ЗА ДВАМА"  "МЕТАМОРФОЗИ"  "ТРИ ПЪТИ БЯЛО"  "КОВАЧИ"  "PLA CE BO"  "СТЪКЛЕНАТА МЕНАЖЕРИЯ"  "ТАНЦОВ СПЕКТАКЪЛ "ЗАЕДНО САМИ""  "СПОДЕЛЕНО ПРОСТРАНСТВО"  "МОЯТА ПРЕКРАСНА ЛЕЙДИ"  "ЗАБАВНО КАТО ПАТЕРИЦА"  "НА РЪБА"  "20 СТЪПКИ"  "МАГИЧНА МОЩ"  "УСМИХНИ СЕ"  "168. КОЙ СЕ СДЪРДИ?"  "РОНЯ, ДЪЩЕРЯТА НА РАЗБОЙНИКА"  "ПРОМЯНАТА"  "АННА КАРЕНИНА"  "ЕМИГРАНТСКИ РАЙ"  "СРЕД ДИВАТА ПРИРОДА (СЕКСИ ПРАНЕ 2)"  "БОНБОН"  "СЮРПРИЗ"  

АННА ПАМПУЛОВА

    Социални мрежи