АНАСТАСИЯ БЕЗРУКОВА Галерия

АНАСТАСИЯ БЕЗРУКОВА

МОДЕЛ АРТИСТ

05-01-2004г./

ЗОДИЯ    КОЗИРОГ

Младият модел и актриса Анастасия Дмитриева Безрукова в пресата често се нарича "момичето с ангелското лице". Поради деликатния си вид Анастасия, на 8-годишна възраст, може да се конкурира с такси за много модели с опит.

Заедно с Кристина Пименова, тя става първият руски модел, с участието на Вог Бумбини.

Анастасия Безрукова успешно съчетава кариерата си по моделиране с филми във филми ("Млечният път", "След теб") и според критиците тя има всички шансове да стане успешна актриса.

Анастасия Безрукова е родена в Москва на 5 януари 2004 г. Според Източния календар Безруков е водната коза, а зодиакалът е Козирог.

Можете да намерите информация, че Анастасия Безрукова е свързана с актьора Сергей Безруков или дори е неговата незаконна дъщеря. Но това не е така - Анастасия и Сергей са само съименници. Бащата на младата звезда е Дмитрий Безруков, адвокат, а майката на Анастасия, Светлана Безрукова, е в малък бизнес.

Снимките, които по молба на родителите й направиха за домашната колекция от професионалния фотограф Жане Ромашка станаха решаващи за 8-годишната Анастасия. Тези снимки паднаха в ръцете на директора на конкурса за млади таланти, в който взе участие и Берурукова.

Достатъчно е директорът да погледне веднъж на снимките, за да разбере, че бъдещият модел е пред него. Той призова Анастасия да се свърже с една от модерните агенции в Москва. Скоро стана ясно, че режисьорът се оказа визионер - очарователната Наста очакваше успех.

Анастасия се превърна в един от най-известните модели на деца+

Първата сериозна фотосесия на Анастасия Безрукова за една от италианските марки не беше дълго. Малък модел се появи пред камерата на известния италиански фотограф Даниел Федеричи. Анастасия не беше единственото дете, което участваше в стрелбата, но Беручич беше избран сред останалите и след представянето на снимката момичето беше бомбардирано с оферти от известни световни марки.

Ангелско лице Bezrukova с честа редовност започна да се появява в блясъка и рекламата на известни марки: MonnaLisa, мис Грант, Moschino Baby Marlen, Gioia di mamma. Е, след сътрудничеството на момичето с марката Armani, нейната популярност стана световна.

Красиво и фотогенно момиче бе забелязано от режисьора Анна Матисън, която предложи на Анастасия да играе една от основните роли в семейната новогодишна комедия "Млечният път".

Анастасия Безрукова зае ролята на филмовия герой на своя съименник Сергей Безруков. На снимачната площадка младата актриса се срещна с такива известни филмови звезди като Валентин Гафт, Владимир Меншов, Юри Кузнецов и Марина Александрова. Филмът бе пуснат на първия ден от 2016 г.
Анастасия Безрукова се държи толкова естествено, че Анна Матисън й предлага друга роля - в драмата "След балет", който се състоя на 16 март 2017 г. Сергей Безруков и Владимир Менчов отново станаха колеги на Анастасия във филма. Освен това Анастасия отново изигра дъщерята на героя Безруков. Не е изненадващо, че слуховете за връзката им не изчезнаха дълго след премиерата.

Специално за заснемането на този филм, Анастасия взе уроци по хореография от хореограф Раду Попиталар, който преди това подготви танцови номера за Олимпийските игри в Сочи. Тънкостите на актьорските умения й помогнаха да овладее солиста на Болшой театър Ян Годовски.

Момичето също намира време да прави художествена гимнастика, която е много полезна за нея по време на заснемането на филма - всички трикове, които младата актриса изпълнява без двойни.

През есента на 2018 г. Анастасия Безрукова се появява в клипа Вика Циганова, където героинята й символизира Русия, умира на операционната маса, но впоследствие се съживява.

 


    Социални мрежи