ЕXPLORER BG

ЕXPLORER BG

ФИЛОСОФИЯ
Списание travel&extreme Explorer е издание, което предлага ексклузивно съдържание на своите читатели в области като устойчиво развитие, модерни приключения, научнопопулярни теми, природосъобразни пътешествия. В разнообразните материали световноизвестни професионални автори, фотографи, учени ни отвеждат до авантюристични и вълнуващи места, популярни и не толкова известни природни чудеса, споделят с нас невероятни истории – от дъното на Световния океан до безкрайния космос. Списанието представя темите в по-развлекателен стил от традиционните научнопопулярни издания, като същевременно обръща голямо внимание на важни теми като екологията, природосъобразния начин на опознаване на заобикалящия ни свят, както и на техническите средства, подпомагащи съвременните изследователи. Успоредно с това не забравяме практичната информация, която интересува отговорните, активни пътешественици.

МИСИЯ
Ние първи сред научнопопулярните списания започнахме детайлно да представяме възможностите и решенията за по-природосъобразно търсене на приключения. Безпристрастно и пълно информираме за пътувания, начинания, експедиции и изследвания, които ни помагат да опознаем света, спазвайки в същото време основните принципи на устойчивото развитие. Стремим се да вдъхновим отворените към нови познания, ценности и технологии читатели. Вярваме, че запознаването с природните, културни и духовни ценности е в основата на изграждането на едно по-пестеливо, по-последователно в отношението си към природата общество.

KOМПЕТЕНЦИЯ
В лицето на своите читатели списание travel&extreme Explorer изгражда връзка с една все по-взискателна част от обществото, която – независимо от пол и възраст – чрез непрекъснато обогатяване на знанията си остава отворена към активните и пълноценни пътешествия, нетрадиционните приключения, устойчивото развитие, както и към силните марки, които се свързват с тези ценности.


    Социални мрежи