TV
BULGARIA ON AIR

BULGARIA ON AIR

Bulgaria ON AIR e национална политематична телевизия, която достига до всички зрители на територията на България. Програмата ѝ се излъчва цифрово ефирно в цялата страна, в мрежите на всички кабелни и сателитни оператори, онлайн на bgonair.bg и на честотите на радио Bulgaria ON AIR.

Мисията на Bulgaria ON AIR е да предоставя качествено съдържание, полезно за максимално широк кръг от хора всеки ден.

Във фокуса на програмата на телевизията са „Важните неща“ – всичко, което определя, вълнува и засяга живота на българите днес.

Bulgaria ON AIR e създадена през септември 2011 година. Преди да насочи програмата си към широката аудитория в продължение на четири години се развива успешно като бизнес телевизия, като привлича лоялни зрители не само с качеството, но и със стила на поднасяне на информацията. Bulgaria ON AIR има съществен принос за подобряване на финансовата грамотност на българите.

Малко след своя старт Bulgaria ON AIR започна да работи в сътрудничество с Bloomberg TV за България. Това изключително успешно партньорство и уникално за българския медиен пазар събитие три години по-късно намери продължение в създаването на самостоятелния икономически канал Bloomberg TV Bulgaria.

От 21 септември 2015 г. програмата на Bulgaria ON AIR е насочена към всички зрители, с обогатено жанрово разнообразие и ново полезно и интересно съдържание, без компромис с високото качество и подхода към темите. Гръбнакът на програмата на Bulgaria ON AIR са сутрешният блок "България сутрин", новинарските емисии, коментарните предавания "Директно" и „Денят ON AIR”, публицистичните програми „Брюксел 1“ и "Историите ON AIR", филмовата програма и др.

Bulgaria ON AIR е социално отговорна медия и подкрепя инициативи, които помагат на българските граждани да подобрят качеството на живота си. Приоритет на телевизията е да подкрепя и инвестира в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот.

От създаването на Bulgaria ON AIR досега екипът е отличен с над 20 престижни награди за журналистическата си работа и социално отговорното си поведение. Телевизията е номер 1 в потребителската класация „Любимите марки“ за 2015 г. в своята категория.

Телевизия Bulgaria ON AIR е част от медийна група Investor Media Group, която включва още радио Bulgaria ON AIR, списанията Bulgaria ON AIR, Go ON AIR и сайта bgonair.bg, телевизия Bloomberg TV Bulgaria и сайтовете Investor.bg, dnes.bg, gol.bg, rabota.bg, az-jenata.bg, az-deteto.bg, teenproblem.net, puls.bg, tialoto.bg, snimka.bg, blog.bg, imoti.net, automedia.investor.bg, start.bg.

Bulgaria ON AIR – Важните неща! 


    Социални мрежи