TV
БТВ РАДИО

БТВ РАДИО

bTV Radio е водещото информационно-музикално радио с 9 града на излъчване в цялата страна. Новинарският бранд с най-висока степен на доверие в България, който дава възможност на слушателите да следят всички емисии на bTV Новините, както и актуални и спортни предавания от ефира на bTV. Най-горещите теми от деня се представят по динамичен начин в авторските предавания на информационното радио - „За града“ и „Важното, казано на глас“.

bTV Radio е насочено към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал.

bTV Radio е част от bTV Radio Group, която включва пет радиостанции - N-JOY, bTV Radio, Classic FM, Jazz FM, Z-Rock

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group e представител на семейството на Central European Media Enterprises (CME),която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии. В световен мащаб в PPF работят 135 000 души. Компанията притежава и оперира мобилните оператори 02 и Telenor на шест централноевропейски пазара, включително Теленор България у нас.

Повече за CME

Действителен собственик на „БТВ Медиа Груп“ ЕАД, по смисъла на § 2, ал. 1, т. 1 от допълнителните разпоредби на Закона за мерките срещу изпирането на пари, е Рената Келнерова, като назначен администратор на имуществото на покойния Петр Келнер.

ВОДЕЩИ

Лили Ангелова Радиоводещ

Тереза Захариева Радиоводещ

Светослав Николов Радиоводещ

Георги Митов Радиоводещ

ЕКИП

Евгения Марчева Изпълнителен продуцент

Павел Сотиров Мениджър програма

pavel.sotirov@btvradiogroup.bg

 

Александра Гълъбова

Мениджър маркетинг и ПР

pr@btvradiogroup.bg

 

Цветелина Симеонова

Административен секретар

radio@btv.bg

 

Господин Йовчев Изпълнителен директор

Мартин Швехлак Изпълнителен директор


    Социални мрежи