TV
BNEWS

BNEWS

BNews.bg e ново поколение Интернет медия. В BNews ще намерите богата гама от новини от всички сфери на обществения живот: политика, икономика, международни отношения, лайфстайл, спорт и занимания за свободното време.

Екип от авторитетни журналисти ежедневно произвежда уникално съдържание, което ни поставя в групата на водещите издатели.

BNews.bg е медиен проект, който с уникални авторски материали и разкрития се наложи като водещ информационен сайт в България.

Името BNews.bg

Името BNews (bnews.bg) e регистрирана по българското законодателство търговска марка.

В дух на коректност и толерантност позволяваме на всеки, който иска да използва наша информация или публикации, да направи това свободно, при едно единствено изрично условие - да цитира източника като "BNews".

Очакваме Интернет медиите, блоговете и всички уеб издания да спазват наложилият се в международен мащаб стандарт за коректност при цитиране на информация в уеб сайтове, като да поставят хипервръзка (link) към BNews.bg, когато използват наши материали, части от публикации или каквото и да било новинарско съдържание.

Благодарим ви, че се интересувате от BNews.bg. Ще се радваме, ако направите медията ни начална страница на програмата, с която сърфирате в Интернет.

BNews е модерен сайт за новини, анализи и горещи репортажи. Той е основан от създателят на новините по bTV Николай Бареков.

През 2009 Бареков напусна култовото си предаване по телевизията, което водеше всяка сутрин в продължение на осем години, за да се посвети на своите интернет проекти, в основата на които стои BNews. Ако искате горещи новини без цензура и истината за българската и световната политика, спорта и шоуто, вие вече сте половин читател на BNews.

Елате да се информирате с картина, видео и коментар в сайта ни и ще останете дълго време в него. Ако нямате достатъчно време, по-добре не влизайте в bnews.bg. Горещите анализи на Бареков, които дълго време пощуряваха политиците, вече могат да бъдат прочетени само там. Няма по-свободна медия от интерет, а BNews избра свободата и истината заради своите читатели.

Всичко за Бойко Борисов, Димитър Бербатов и останалите герои на деня – само тук при нас. Всеки ден десетки новини от целия свят за всичко това, което ни вълнува... 


    Социални мрежи