TV
BG NEW INFO

BG NEW INFO

Ние сме малък, но сплотен екип, който тепърва ще се се доказва и развива. Нашата цел е да направим BGNew.info една от водещите информационни агенции в България, като при нас ще откриете само авторски материали, които са обективни и отразяващи реалността.

Ние не сме платена медия и не обслужваме ничии политически интереси. Всичко, което правим е само и единствено в ползва на обществото, като се разграничаваме от колеги, които пишат неистини.

Всички коментари в сайта подлежат на контрол от администраторите, като не се толерират обиди и непристойно поведение. Моля спазвайте добрия тон и се наслаждавайте на нашите новини, вицове и забавни клипове.

Развлекателният портал BGNew.info е сред най-динамично развиващите се онлайн медии в България. Само за месеци той стана един от най-предпочитаните развлекателни сайтове. Информацията и съдържанието в сайта се обновяват непрекъснато. Можем да поставим ваш рекламен банер на всяко едно място в сайта, отредено за реклама, както и да го покажем в мрежа от сайтове с над 20 000 посетителя средно на ден, които се увеличават всеки месец и благодарение на тях, ние се стремим да бъдем още по-добри и конкурентни в тази динамична интернет среда.

Доброто ни позициониране предопределя успеха на всеки, който рекламира в BGNew.info. Разполагаме с гъвкави форми за представяне онлайн, съобразени с желанието на всеки клиент.

Ще се радваме да станем партньори! За контакт с нас пишете на admin@BGNew.info 

С уважение: екипа на BGNew.info


    Социални мрежи