TV
БАНСКО НЕТ

БАНСКО НЕТ

Банско.нет - Всичко за Банско на едно място!

Bansko.net е портал на Банско и района, в който можете да намерите актуална информация за хотели, механи, квартири, къщи, апартаменти, заведения, културни събития и всичко свързано с това планинско градче. Той е изграден с идеята да помогне на хората в Банско да представят услугите, които предлагат, пред многобройните ни посетители.

Нашата амбиция е в бъдеще е Bansko.net да се превърне и в информационен портал, където можете да намерите всичко за най-красивия планински град в България. С тази цел изградихме форум, където свободно можете да дискутирате проблемите, неуредиците, а също така и неща, които са ви харесали или по някакъв начин впечатлили.

В категорията Обяви всеки може безплатно да пусне своята обява. Новинарската секция също е отворена за вас. Ще се радваме да публикуваме всякo събитие, свързано с нашият град, което ни изпратите.

Не на последно място организирахме и безплатен, уеб базиран мейл - mail.bansko.net. Вече ще можете да си регистрирате имейли - вашето_име@bansko.net.

Пишете ни за още предложения. Ще се радваме да подобрим портала!

Имате въпроси, желаете реклама или консултация? Заповядайте в нашия офис на ул. Цар Симеон 40 /срещу Пощенска банка и Глобул/, или позвънете на 0898 448696.


    Социални мрежи