TV
999 РАДИО ТВ

999 РАДИО ТВ

РАДИО 999 - Ямбол и Сливен е единствената ефирна местна медия на Ямбол, Сливен и регионите. Обхватът на излъчването му в ефир, на честота 95.5 FM, е в радиус от 120 км. Чрез мощен предавател, със силен и качествен стерео-сигнал, РАДИО 999 покрива ця¬лата територия на област Ямбол, на област Сливен, както и голяма част от Бургаска, Старозагорска и Великотърновска и област. Чрез плейър в новинарския сайт на радиото www.radio999bg.com, програмата на му достига до интернет-слушатели от цял свят.

В Ямбол програмата на РАДИО 999 се излъчва и по озвучителната система на спирките на града, както и на Автогара Ямбол, в най-големите ямболски хранителни магазини, в МОЛ-Ямбол, Сити-център Ямбол и други.

РАДИО 999 - Ямбол и Сливен е с комерсиална програма, чийто девиз „Само хитове!” се отнася както до музикалния подбор, така и за новинарския поток в ефира. Т.е. – само песни, които ог¬лавяват или са оглавявали световните класации и само новини, които са „хитови” в комен-тарите на хората от Ямбол и Сливен. Така РАДИО 999 - Ямбол и Сливен не само е в съответствие с интересите и с музикалните вкусовете на своята аудитория, но и се ползва със завидно доверие като медия. Слушателите му са убедени – ако нещо не е сред информациите на РАДИО 999 - Ямбол и Сливен, то или не се е случило или е маловажно. Този принцип подсъзнателно се пренася и върху информацията, поднесена в рекламните спотове – т.е. продуктите или услугите, рек¬ламирани по РАДИО 999 - Ямбол и Сливен, са истинският хит на пазара.

РАДИО 999 - Ямбол и Сливен непрекъснато разширява формата и жанровете не само на своята програмна схема, но и на креативно разчупената си рекламна продукция– освен директна реклама чрез спотове, на рекламодателите се предоставят и раз¬нообразни възможности за рекламиране чрез спонсорство на всеки от програмните сегменти - предавания, рубрики в рамките на предаванията, игри, основни послания, джингли и др. Всичко това успешно се комбинира с бонусни публикации сред новинарския поток в сайта на РАДИО 999 - Ямбол и Сливен, както и с допълнителни възможности за всички варианти на интернет рекламата в сайта. Рекламният екип на РАДИО 999 - Ямбол и Сливен предоставя и възможност за реклама чрез светлинен видео-билборд, разположен на най-оживеното кръстовище в Ямбол – Биков мост.

Комбинираните оферти във вариант „радио-интернет-видеобилборд” са все по-предпочитани сред рекламодателите на 999, заради заложения в тях стремеж за разчупване на ограничените рамки в еднопосочната традиционна реклама и най-вече заради въвеждането на всички възможности за мултиплициране на рекламния ефект.

РАДИО 999 - Ямбол и Сливен е сред малкото радиостанции в страната с ясно дефиниран и изпълняван CHR-формат (Contemporary Hit Radio – Съвременно хит радио). С ритмичното си звучене този формат значително разширява границите на аудиторията на РАДИО 999 - Ямбол и Сливен - 24-часовата програма е насочена към динамич¬ните и консуматорски настроени млади и на средна възраст хора – от 15 до 50 годи¬ни. Така, чрез ярката си и силна пазарна идентификация, РАДИО 999 - Ямбол и Сливен вече е предпочитан партньор на бизнеса и защото предоставя възможност на рекламодателите да изпратят своето послание до максимален брой потенциални клиенти по всяко време на денонощието..

РАДИО 999 - Ямбол и Сливен е модерно, изцяло дигитализирано радио. То е оборудвано с най-съвре¬менна техника от водещи производители. Уникалността и високото качество на сигнала и на подбора на музиката са гарантирани от специализиран софтуер и хардуер от последно поко¬ление. Радиото е оборудвано с устройства за оптимизиране на сигнала и на това се дължат отличните характеристики на звука.

В интернет-пространството РАДИО 999 - Ямбол и Сливен се излъчва с най-доброто качество. Още в първата секунда звукът грабва претенциозния слушател с “нещо повече” – стриймът е с честота 48 000 Hz, вместо обичайните 44 000 Hz – 100% от радиата излъчват на втората стойност. Освен това битрейтът е 192 kb/s.

РАДИО 999 - Ямбол и Сливен залага на най-съвременно ноу-хау и не пести средства, за да го има и да го развива. Радиостанцията ползва знанията и опита на най-добрите радио-експерти от Бъл¬гария. Собственикът на радиото осигурява обучение на екипа и гарантира най-доброто професионално обслужване на аудиторията и клиентите си.

Сайтът на РАДИО 999 – Ямбол и Сливен www.radio999bg.com е с над 3500 уникални посетители на ден и с над 8000 импресии дневно. Това е най-рекламираният ямболски и сливенски сайт – излъчват се клипове за него на всеки час и в края на всяка емисия „Новини” в програмата на РАДИО 999.

Radio 999 BG е Фейсбук-страницата на РАДИО 999 – Ямбол и Сливен, която вече има над 2700 фена от различни възрасти, предимно от Ямбол, Сливен и областите на двата града, но сред приятелите са и жители на столицата, на други градове в страната, както и много от българските общности в САЩ, Великобритания, Испания, Германия и други страни.

Като медия-лидер в ефира на Ямбол, Сливен и регионите РАДИО 999 поема и все по-голяма социална отго¬ворност. Медията организира и подкрепя редица благотворителни кампании и обществени инициативи - кампании за подпомагане на деца и възрастни в неравностойно положение, успешен партньор е и по проекти , свързани с „Деца в риск“, „Приемна грижа“, „Милосърдие“ и други, в които участва безвъзмездно.


    Социални мрежи