TV
2BE FIT

2BE FIT

www.2bFIT.bg обединява всичко, свързано със спорта и активния начин на живот. Това е сайтът, с който можеш да успееш. Ти избираш!

Нашата цел е да вдъхновяваме и информираме хората, за да правят по-добри избори и с течение на времето да постигнат нещо наистина страхотно. В 2bFIT.bg може да откриете всичко, което Ви интересува, за да бъдете здрави и в отлична форма - от това къде и какво да тренирате, до това как точно да реализирате своите спортни цели

Добре дошли в 2bFit – най-пълният и изчерпателен справочник, който да ви помогне да се ориентирате в света на спорта и да поддържате качествен начин на живот. Независимо дали търсите информация за различни спортни комплекси, магазини и СПА центрове или просто искате да получите съвет как да поддържате форма, ние сме тук, за да Ви помогнем.

Само спортни обекти ли са включени в 2beFit?

В 2beFit можете да намерите не само огромно разнообразие от фитнес центрове, спортни комплекси и обекти, помагащи Ви да водите активен начин на живот. Тук са събрани още магазини за спортна екипировка, хранителни добавки и биопродукти; медицински и козметични центрове; заведения за здравословно хранене; СПА центрове, както и центрове за масажи и релакс.

Как да открия даден вид обект или обекти в сайта?

След като изберете град от падащото меню, разположено в горния ляв ъгъл на екрана, пред Вас се отваря карта. На нея са разположени всички обекти в дадения град. От второто падащо меню можете да изберете квартал и автоматично ще бъдете насочен към него. От маркерите под падащите менюта можете да изберете кои обекти да се показват или да не се показват на картата като просто натиснете един път върху картинката им. Предвидена е и функция едновременно да се показват всички обекти или цялата карта да се изчисти. В горния десен ъгъл на екрана, над картата, има бутон, който Ви насочва към списък в текстови формат (а не на карта) за всички обекти в конкретния град. Във всеки момент с бутона "виж карта" можете да се върнете към картата.

Как да видя каква информация има на сайта за определен обект?

Самото разположение на маркера върху картата означава точния адрес на обекта. Като кликнете върху маркера, в балонче над него ще се зареди наличната информация. За някои обекти има повече информация, като подробно описание, снимки и т.н., която е достъпна от линка „повече за обекта” в балончето.

Защо върху маркерите на някои обекти има златна звезда?

Златната звезда показва, че за този обект има допълнителна информация. Тя е достъпна през линка "повече за обекта".

Как мога да включа фирмата си в 2beFit?

Погледнете в раздел Участие за информация по този въпрос. Първоначалното включване в системата на 2beFit е напълно безплатно и може да стане изцяло онлайн.

Видях, че един от обектите е със сгрешена или неактуална информация. Как мога да Ви съобщя?

Тъй като базата ни данни е огромна и постоянно се попълва и обновява, не винаги можем да актуализираме навреме цялата информация за обектите. Ще сме Ви благодарни, ако ни помагате, като ни съобщавате за нередности. Достатъчно е да пишете на имейла ни и ще се погрижим.

Какви функции има 2beFit.bg освен каталог с обекти?

Екипът на 2beFit.bg се грижи не само за постоянното обновяване и попълване на базата данни с обекти, но и за постоянното разширяване на функциите на сайта, така че той да е максимално удобен и полезен за Вас. На този етап са достъпни секцията с новини, както и секцията с актуални теми. За повече информация погледнете малко по-надолу. В най-скоро време очаквайте откриването на онлайн магазина ни и стартиране на ежеседмичния ни бюлетин. Подготвили сме и още допълнителни функции, които постепенно ще въведем в сайта.

Какво мога да открия в секцията с новини и в темите?

Секцията с новини е разделена по градове. В нея можете да откриете постоянно актуализирана информация за обектите, заявили допълнително участие в 2beFit, за сайта ни, както и полезна информация, засягаща потребителите, най-вече относно любителския спорт и всички обекти в сайта.

Темите съдържат полезни съвети и идеи за всички, които искат да са в добра форма и да водят активен начин на живот. В тях са включени както собствени разработки и статии от нашите автори, така и специално подбрани преводни текстове от някои от най-авторитетните световни източници.

Ще има ли 2beFit.bg и в други градове освен София, Пловдив, Варна и Бургас?

Да, екипът на 2beFit постоянно работи за разширяване на базата данни, както във вече отворените в сайта градове, така и с добавяне на нови градове.

Обектите показани с картинки вляво ли са всички в сайта, защото ме интересува спорт, който го няма там?

Това са обектите, с които стартира нашият проект. Очаквайте в скоро време вкарването на допълнителни обекти в сайта, свързани с активния начин на живот, спорт, релакс и здравословно хранене.

Мога ли да използвам Google Street View през картите на 2beFit?

Да, можете. Използва се по същия начин като в Google Maps. В горния ляв ъгъл на картата има човече. Натискате го и с влачене го поставяте върху тази част от картата, която искате да видите в режим Street View. Възможно е в този режим да има разминаване между маркера и обекта от порядъка на няколко метра. Също така е възможно някои обекти да ги няма в Street View, защото са създадени и открити, след като колата на Google е минала и е заснела съответното място.

ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА 2BFIT

Какви стоки мога да открия в магазина на 2bFIT?

Всичко свързано със спорта и здравословния начин на живот. Магазинът стартира с хранителни добавки и витамини, но скоро ще бъде допълнен от всякакви спортни стоки и козметични продукти.

Кога ще пристигне поръчaната от мен стока?

След заявката Ви, ще получите потвърждение за наличност. След това пратката ще пристигне до крайния адрес в срок от 1 до 3 работни дни. Поръчки, направени след 16:00 часа, се броят за следващия работен ден. Обикновено доставката ще бъде при Вас до 24 часа, но са възможни забавяния от транспортен характер, които да удължат срока до 72 часа.

Търся стока, която не мога да намеря в каталога на 2bFIT. Има ли шанс да разполагате с нея на склад и просто да не е публикувана?

Да. Ние и партньорите ни разполагаме с огромно количество стоки на склад, като технологичното време за публикуването им е голямо. Така че може да разполагаме с търсената от Вас стока. Достатъчно е да ни се обадите или да ни изпратите имейл и веднага ще проверим.

Искам да получа стоката на адрес, различен от този, който попълних при регистрацията. Възможно ли е?

Разбира се. Просто го отбележете в забележката към поръчката, заедно с адреса, на който искате да получите доставката.

Не знам по кое време ще съм вкъщи. Може ли да ми оставите поръчката в офис на куриерската фирма?

Да. Доставките се извършват с куриерска фирма „Спиди”. Стоката ще бъде оставена в офиса, чиито адрес сте посочили в забележката към поръчката.

Мога ли да поръчам без да се регистрирам?

Може, просто попълнете формуляра за бърза поръчка. Чрез регистрацията обаче може да следите предишните си поръчки, както и да се възползвате от бъдещите бонуси за лоялни клиенти.


    Социални мрежи