TV
168 ЧАСА

168 ЧАСА

Повече от 20 години "168 часа" запазва лидерски позиции сред сериозните общоинформационни седмичници в страната. "168 часа" е единственият седмичник за разследвания, в който журналисти под прикритие разкриват корупционни политически схеми, злоупотреби в държавата, разказват за най-актуалните афери и фигури в подземния свят. От пролетта на 2011 г. в. "168 часа" е с напълно обновени визия и съдържание - по-сериозен и аналитичен, по-наблюдателен и професионален, ангажиран, любопитен, полезен и развлекателен.

Известни коментатори и журналисти пораждат дискусии и провокират обществени дебати с анализите си на страниците "Блог". В рубриката "Истории" ще прочетете неизвестни факти за големи личности като Левски, Стамболов, както и неразкривани до днес подробности за най-драматичните моменти от историята на България.

В рубриката "На фокус" разглеждаме подробно актуална тема от седмицата, която е привлякла вниманието на медиите и обществото. От 2015 г. вестник "168 часа" излиза и с ново специално приложение "Тайните на властта", в което се разказват скрити досега истории за задкулисното управление на страната, както и за световни загадки и конспирации.

Спортът на "168 часа" е единственият с професионално подготвена редовна страница за Формула 1. В тази рубрика ще намерите и редовния коментар на Ивайло Цветков-Нойзи върху актуални международни събития от света на спорта.

На здравните страници светила в медицината съветват как да прочистваме организма си и да се предпазваме от болести. На светските страници младият екип на вестника прониква заради своите читатели зад кулисите на най-популярните сериали и риалити формати.

Основна информация:

Главен редактор: Слави Ангелов

Излиза от: 1990 г.

Ден на излизане: петък

Периодичност: седмичник

Цветност: пълноцветен

Корична цена: 1.50 лв.

Обем: 54 стр.

Тираж: 37 300 бр.

Разпространение: национално

Сайт: www.168chasa.bg

Контакт с редакция: 168pisma@168chasa.bg


    Социални мрежи