Култивирай женската си енергия този 8-ми март

Култивирай женската си енергия този 8-ми март

Сердика Център чества международния Ден на жената със специални игри само за момичета до края на месеца

Мадона е казала „В основата на женствеността е любовта към това да бъдеш жена“, а за да поддържаме пламъка на тази любов трябва да подхранваме женската си енергия. От това да запалим ароматни свещи до това да гледаме романтичен филм, да си подарим миг на почивка, или да отделим време за ново хоби, има редица активности, които ни помагат да култивираме женствеността си. И колкото и банално да звучи, пазаруването е една от тези активности, а какъв по-подходящ повод да се поглезим от 8-ми март.

Всички знаят, че жените обичат да пазаруват. За разлика от своите мъжки половинки, които в повечето случаи пазаруват само при необходимост, за жените пазаруването е много повече от проста битова необходимост - то е начин да се изразяват и да се погрижат за себе си. Някои психолози дори твърдят, че любовта към пазаруването до голяма степен има корени в това как сме устроени биологически. Поведението на жените се обяснява с нещо като "ген за пазаруване": мъжете са "ловци"-завладяващи неща, а жените са "събирачки"-намиращи неща. Лова на изгодни цени и лутането по различни магазини, както и женската нужда за това да изглеждаме красиви и да се чувстваме добре в кожата си са само част от нещата, които ни подтикват към това да прекарваме време в пазаруване.

Разбирайки всичко това, по случай този 8-ми март Сердика Център подарява на дамите специално шопинг преживяване. И тъй като знае, че дамите заслужават много повече от само един ден в годината, когато се празнува женствеността, търговският център ще посвети цял месец март на жените със специална активация „Игри само за момичета“.  За неустоимите дами, които се включат в кампанията, има подготвени също толкова неустоими награди, сред които значки, колекция стикери с вдъхновяващи послания, както и много награди, подсигурени от магазините в мола, сред които ваучери за отстъпки в редица търговски обекти, включително, Grand Optics, Vision Express, Humanic, Tendenz и други. Дамите ще имат възможност да спечелят и предметни награди от водещата марка продукти за кухнята и дома DUKA, специални чаши за еспресо на популярната кафе марка Nespressо, козметични продукти с марка DOUGLAS и много други подаръци.

За да участват в играта, дамите трябва да се оглеждат за рекламните визии на кампанията с #playserdikа и да сканират поставения в долната част QR код, който от своя страна автоматично ще генерира вдъхновяващ текст, посветен на жените. След като натиснат бутона „Свали и играй“ на екрана, те могат да играят на дигиталната ротативка, която ще им осигури една от специалните награди, в случай, че завърши с три еднакви символа. Това, което се иска единствено е да направят скрийншот на кода да го покажат на бюро Информация в мола, за да вземат своя подарък. 

"Мъжете може и да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него“, а Сердика Център знае добре, че жените са истински майстори в играенето на игри.  Ексклузивните награди ще бъдат налични до края на кампанията или до изчерпване на количествата, а повече информация, както и пълните условия на играта може да видите на  официалния сайт на Сердика Център.


    Социални мрежи