ХАЙЛАЙФ ПРЕПОРЪЧВА... МИСИС ПЛОВДИВ 2024

ХАЙЛАЙФ ПРЕПОРЪЧВА... МИСИС ПЛОВДИВ 2024

Билети за събитието може да закупите от тук: https://grabo.bg/mrs-plovdiv-2024-0nfqr9

PLANET EDITION PLOVDIV е домакин на МИСИС ПЛОВДИВ 2024.

Представянето ще се състои от 3 дефилета с актуални предложения на български модни къщи и дизайнери - DIKA (Златен партньор), Benmodel by Albena и Stoyan Radichev. В този конкурс тематиката не включва кръг по бански костюми, тъй като се набляга на качествата на дамите, тяхната харизма, професия, сценично поведение, имидж, репутация, личен стил. Освен външният вид и държанието на участничките, ценени качества и преимущества са липсата на езикови бариери, културна осведоменост и морални ценности.
Водещ ще бъде известно лице от българския хайлайф - топмоделът Антоанета Боянова, която през годините е работила с много български брандове и е била част от модни събития като Златна игла и MFW, а тази година беше избрана за лице на Бг Модна икона 2024.
В програмата е включен welcome drink, предоставен от New Bloom Winery и техния бранд PIXELS, участие на актуален поп-денс изпълнител - Цвети Радойчева и присъствие на специални гости (утвърдени публични личности) в журито на конкурса.
За избора на победителка организаторът е включил и независими представители на медиите в журито. За визията на участничките ще се погрижат от Dvisio Academy и NS Hair Academy - професионалисти, които със своите екипи ще направят звезден грим и прически за сценичното представяне на кандидатките в надпреварата за короната.
Предвидени са специални награди и подаръци от партньорите, избор на лица на Златните партньори DIKA и MrCars.bg и на другите фирми/брандове, избор на победителка и три подгласнички. Конкурсът е медийно обвързан с участия и интервюта за победителката (и организатора) в няколко национални телевизии, редица печатни и електронни медии на национално и регионално ниво. МИСИС ПЛОВДИВ 2024 получава право за участие в международен конкурс. ХАЙЛАЙФ е официален медиен партньор на събитието.

Събитието е с начален час 20:00, като настаняването на гостите е от 19:30 ч.

Марката МИСИС ПЛОВДИВ е собственост на българския топмодел и носителка на редица титли от конкурси за красота - Мадлена Иванова. Концепцията за организация на събитието (за първи път) е за класен и стойностен ивент, в който да вземат участие уверени жени от Пловдив и региона на Южна България, попадащи в категорията Мисис - омъжени, разведени, вдовици, майки, живеещи на семейни начала, бизнес дами, жени, работещи в институции, с принос в обществената сфера и социално-културния живот.


    Социални мрежи