“Torrone e Galette des Rois” Networking Cocktail 2023

“Torrone e Galette des Rois” Networking Cocktail 2023

PICTURES 

Нетуъркинг коктейл с Френско-българската търговска и индустриална камара

Посланичката Джузепина Дзара участва на Нетуъркинг коктейла, организиран от Конфиндустрия България съвместно с Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК) в Международния център на УниКредит Булбанк.

Посланичката специално подчерта значимостта на партньорството между Италия, Франция и България, като изтъкна, че едно по-силно и по-тясно сътрудничество между Конфиндустрия България и ФБТИК би могло да бъде полезно за качеството на услугите, предлагани от двете асоциации, с по-интегриран към нуждите на техните членове подход.

На събитието присъстваха също министърът на икономиката Никола Стоянов, френският посланик Жоел Мейер, председателят на Управителния съвет на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева и председателите на Конфиндустрия България Роберто Санторели и на ФБТИК Стефан Делае, като представляваше важна възможност за присъстващите над 150 членове на двете асоциации да проучат възможните синергии и съвместни проекти.

Гостите имаха възможност да опитат и два традиционни сладкиша за Богоявление: италианския турон и френската торта на влъхвите.


    Социални мрежи