TETRIX е признато за най-голямото състезание за бизнес изследвания от Световните рекорди на Гинес 

TETRIX е признато за най-голямото състезание за бизнес изследвания от Световните рекорди на Гинес 

Промотиран от VTEX, конкурсът, който има за цел да вдъхнови студентите да преследват кариера в дигиталния свят и да подобрят своите бизнес познания, отбеляза рекорден брой участници през 2021 г.

Рекорден брой участници регистрира за 2021г. университетското предизвикателство TETRIX. Това му донесе призванието за най-голямото състезание за бизнес изследвания от Световните рекорди на Гинес (GWR). Между април и октомври третото издание имаше над 154 000 участници от 84 страни, а 67 972 участници завършиха първата тестова фаза. Финалът се проведе в Бразилия, като събра 24 финалисти от 8 националности и създадоха разнообразна социална среда чрез множество етноси и култури.

Конкурсът има за цел да вдъхнови младите таланти да научат повече за дигиталната търговия и да ги запознае с различните възможности за кариера в бранша. Предизвикателството се състоеше от 100 въпроса, разделени в 5 фази. Победител за 2021 г. е студентката Франсиска Авария от Чили. Тя спечели пътуване в пет континента с цел да посети големи технологични компании и да присъства на събития и семинари за технологиите и дигиталната трансформация. Над 64% от участниците бяха жени.  Нивия Вирголино от Бразилия зае второ място, а Никита Мачигани от Индия – трето.

Преди четири години, когато стартирахме TETRIX като образователна програма за насърчаване на младите таланти да преследват дигитална кариера, не знаехме какво ни предстоеше да постигнем. Сега за нас е чест, че бяхме официално признати от Световните рекорди на Гинес за най-голямото състезание за бизнес изследвания в света. Знаем колко е важно да се насърчават тези таланти, тъй като дигиталният отрасъл може да внесе повече баланс в един небалансиран свят, както и развитие на общностите“, добавя Мариано Гомиде де Фариа, основател и съизпълнителен директор на VTEX.

Промотирано от VTEX, платформа за дигитална търговия за корпоративни брандове и търговци на дребно, и спонсорирано от ACCT, AWS, Ecomsur, Elo, FGV-EAESP и Vinneren, предизвикателството насърчава развитието на дигиталната екосистема чрез изграждане на ценна мрежа от таланти, готови за бъдещето. Тези компании също имат достъп до участниците, които се открояват най-много, за да ги поканят в екипите си в бъдеще.

Започна предварителната регистрация за състезанието през 2022 г. -  tetrixchallenge.com.

За VTEX
8767
VTEX (NYSE: VTEX) предоставя SaaS платформа за дигитална търговия за корпоративни брандове и търговци на дребно. Нашата платформа позволява на клиентите ни да следват своята търговска стратегия, включително изграждане на онлайн магазини, интегриране и управление на поръчки по различни канали, както и създаване на маркетплейси за продажба на продукти от доставчици трети страни. Компанията ни е учредена в Бразилия и е лидер в ускоряването на трансформацията на дигиталната търговия в Латинска Америка и се разрастваме в световен мащаб. Нашата платформа е проектирана в съответствие с корпоративните стандарти и функции. На нас се доверяват повече от 2000 клиенти с над 2500 активни онлайн магазина в 32 държави, които разчитат на VTEX, за да се свързват с потребителите си по смислен начин


    Социални мрежи