DEVIN Минерална пуска нови бутилки специално за ресторантьорския бранш

DEVIN Минерална пуска нови бутилки специално за ресторантьорския бранш

Най-новите попълнения в семейството на DEVIN Минерална – DEVIN Минерална от 0,4 л и 1,2 л и DEVIN Air от 0,33 л – направиха своя дебют на едни от най-престижните награди в ресторантьорския бранш. Новите изящни бутилки бяха представени на церемонията, на която присъстваха собствениците на някои от най-известните ресторанти в България. Те са създадени специално за консумация в ресторанти и кафенета и допълват портфолиото на бранда в посока консумация в заведения. Произведени са от 100% рециклируема пластмаса съгласно всички изисквания на компанията.

В новите бутилки ще намерите любимата на всички DEVIN Минерална – нискоминерализирана, природно алкална вода от сърцето на Родопите. Концепцията, вдъхновила новаторския дизайн, може да се обобщи като „удоволствието на това да бъдеш тук и сега“. DEVIN Минерална идеално се вписва в нея като естествено допълнение за най-ценните моменти, прекарани с любими хора.

Второто ново попълнение в семейството на DEVIN Минерална е новата 100% рециклируема бутилка DEVIN Air, също предназначена да подсили удоволствието от това да бъдеш тук и сега и да се наслаждаваш на споделени моменти на любимите си места. Нискоминерализираната вода DEVIN, известна с уникалната си комбинация от минерали, е допълнена с фина газировка от естествен източник – най-доброто, което природата може да предложи. Сега тя е и с по-силна газировка за още по-плътен и освежаващ вкус.

###
За „Девин“ ЕАД
От създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.  

Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „Девин“ ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 г. „Девин“ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vinçotte. „Девин“ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт.

Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план.


    Социални мрежи